dagvoorzitter

#letsmakeconnections

We zijn dol op het podium. Wat we vooral doen is jouw sprekers het podium en spotlight geven die ze verdienen. Na maanden van voorbereiding wil je dat op de dag van het evenement het ook gaat zoals je van te voren bedacht had. Echter, dat is zelden zo. Er gebeuren altijd dingen die je van te voren niet bedacht zou hebben.

Geeft niets! Met een goed voorbereiding heb je de flexibiliteit om daarmee om te gaan.

Daarin speelt de dagvoorzitter een belanrijke rol. Zij is namelijk het cement tussen de opdrachgever, de sprekers, jouw gasten en de organisatie. Inmiddels weten we dat onze kennis van de organisatie 'achter de schermen'een meerwaarde is voor wat er op het podium gebeurd.

waarom? daarom.

 

om te beginnen.

1.

vervolgens.

2.

dan ook nog.

3.

tenslotte.

4.

Als opdrachtgever heb je een doel met je evenement. Als dagvoorzitter bewaken we dat doel.

Als dagvoorzitter zetten wij de zorgvuldig uitgekozen sprekers in de 'spotlight' zodat zij met hun verhaal impact kunnen maken.

Voor jouw gasten is het heerlijk om het gevoel te krijgen dat ze welkom zijn. Wij brengen mensen met elkaar in verbinding.

 

Als organisator heb je niet constant zicht op wat er in de zaal gebeurd. Als dagvoorzitter zijn wij de link tussen voor en achter de schermen.© Copyright - HET SUCCES | Powered bij HET SUCCES business support & HET SUCCES concept & evenement