Organisatie | Impact | Succes | Inspiratie | Verbindingen | Communicatie

dagvoorzitter.

We zijn dol op het podium. Wat we vooral doen is jouw sprekers het podium & spotlight geven die ze verdienen. Na maanden van voorbereiding wil je dat op de dag van het evenement het ook gaat zoals je van te voren bedacht had. Echter, dat is zelden zo. Er gebeuren altijd dingen die je van te voren niet bedacht zou hebben. Geeft niets wat met een goede voorbereiding heb je de flexibiliteit om daarmee om te gaan. Daarin speelt de dagvoorzitter een belangrijke rol. Zij is namelijk het cement tussen de opdrachtgever, de sprekers, jouw gasten en de organisatie. Inmiddels weten we dat onze kennis van de organisatie ‘achter de schermen’ een meerwaarde is voor wat er op het podium gebeurd.

 

4 keer een reden voor een dagvoorzitter

 

1.

Als opdrachtgever heb je een doel met je evenement.  Op dat ene moment komt alles samen. Het zorgvuldig geformuleerde doel zal bewaakt moeten worden. Als dagvoorzitter bewaken wij het doel van jouw bijeenkomst.

2.

Het belangrijkste is dat er met de inhoud impact gemaakt wordt. Dit is wat je wilt dat gasten gaan onthouden. Als dagvoorzitter zetten wij de zorgvuldig uitgekozen sprekers in de ‘spotlight’ zodat zij met hun verhaal impact kunnen maken.

3.

Voor jouw gasten is het heerlijk om het gevoel te krijgen dat ze welkom zijn. De dagvoorzitter is het ‘gezicht’ van het evenement. Als dagvoorzitter zijn wij in staat mensen met elkaar te verbinden. Als groep of individueel.

4.

Als organisator heb je niet constant zicht op wat er in de zaal gebeurd. De organisatie achter de schermen is altijd faciliterend aan de inhoud van het evenement. Daarom is het belangrijk om aangesloten te blijven op die inhoud. Als dagvoorzitter zijn wij de link tussen voor en achter de schermen. 

INVESTERING

Dagvoorzitter €695,- exclusief 21% btw per dagdeel.

Voorbereiding €495,- exclusief 21% btw.

Tarief is inclusief 50% van de reistijd naar en van onverleglocatie en materiaal, exclusief kosten voor verblijf op locatie zoals lunch, diner en (voor)-overnachtingen, km-vergoeding € 0,26 per km.


deze organisaties zijn blij:

Jonathan de Voogd | Evenement Manager | 'Met veel inzet en enthousiasme organiseren wij de Startersdagen. Logisch dat wij een even enthousiaste partner willen die als dagvoorzitter de avonden in goede banen leidt. Die partner hebben we gevonden in Het Succes. Van Het Succes zijn we inmiddels een gedegen, professionele voorbereiding en een enthousiaste, duidelijke uitvoering gewend.'

Dirkjan van Zoelen | Plant  Manager COM | 'Afgelopen zomer hebben we (Aspen Oss BV afdeling COM) een dag georganiseerd voor de gehele afdeling (meer dan 100 man), Als dagvoorzitter kozen wij Wendy de Jongh.

HET SUCCES met Wendy begon al in de (gedegen) voorbereiding. Betrokken, nieuwsgierig, klant en resultaatgericht. Gedurende de dag heeft zij ons volledig ont zorgt, middels een vraaggesprek op een leuke manier de sprekers aangekondigd/geïntroduceerd en de flow gedurende de dag bewaakt zonder in de stress te raken als een spreker een beetje uit liep. Middels leuke doordenkertjes heeft ze het publiek actief betrokken gehouden. Wendy is een échte aanrader!'

#letsmakeconnections

© Copyright - HET SUCCES  Powered bij HET SUCCES business support & HET SUCCES concept & evenement