over ons

#happypeople

Het Succes team

Ben je benieuwd naar wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Hanneke Döll

Eigenaar van Het Succes

Mijn doel met Het Succes, is bijdragen aan het succes van de organisaties waar we voor werken. Mijn focus ligt op efficiënt werken en full service support organiseren. Voor procesinrichting en het opzetten van een efficiënte administratie kun je bij mij terecht.

Naast het werk is er tijd voor lezen, wandelen, films en uit eten gaan.

Trees van Heemskerk

Boekhouder

Als boekhouder ben ik nauw betrokken bij de opdrachtgever. Ik denk mee over wat een organisatie nodig heeft om financieel inzicht te hebben en goed te kunnen sturen. Nauwkeurig, flexibel, altijd bereikbaar.

In mijn vrije tijd is er alle ruimte voor creativiteit zoals zijde schilderen en vilten. Daarnaast lees ik veel.

Linda Janssens

Administratie & telefonie

Als telefoniste en administratief medewerkster ben ik betrokken bij diverse opdrachtgevers. Ik houd mij vooral bezig met het beantwoorden van de telefoon, inkomende mails en ik verwerk de administratie. Daarnaast verzorg ik met veel plezier de planning. Het Succes is voor mij een fijne en leerzame werkplek.

Buiten werktijd om houd ik van winkelen, uiteten gaan, geniet ik van mijn gezin en doe ik graag leuke dingen met mijn familie en vrienden.

Lisa Hoskam

Administratie & telefonie

Samen met Linda neem ik de telefoon op, verwerk ik de inkomende mails, de planning en bijbehorende administratie. Ook houd ik mezelf voor een deel bezig met de boekhouding. Naast het werk volg ik de opleiding management assistent, ik krijg veel mogelijkheden om alles wat ik leer toe te passen in het werkveld.

In mijn vrije tijd vind ik koken en fitness leuk en ga ik graag met mijn vriendinnen er op uit.

Noëlle Bertens

Administratie

Als administratief medewerker houd ik voor een aantal bedrijven hun administratie bij. Afletteren, facturen maken, herinneringen versturen en debiteuren- en crediteurencontact zijn daarbij vaste taken. Ook voer ik secretariële taken uit.

Naast het werk studeer ik volop. Verder sport ik en ben ik veel buiten: fietsen, wandelen of skeeleren doe ik het liefst iedere dag. Met een zeilbootje het water op gaan en met vrienden afspreken doe ik ook graag.

Lisette Remmerde

Senior Secretaresse

Als secretaresse vind ik het leuk om mensen/ bedrijven te ontzorgen en mee te denken. Door mijn ervaring in diverse branches kan ik me goed inleven in de verschillende klanten. Het vastleggen van vergaderingen en controleren van teksten vind ik erg leuk om te doen. Verder houd ik me bezig met agendabeheer en buitendienst planning.

Naast het werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin, wandel ik graag met de hond of lees een goed boek.
klantvriendelijk | flexibel | accuraat | meedenkend