HR support

#ontzorgen

Als ondernemer heb je mooie plannen. Zoals bijvoorbeeld het vergroten van het marktaandeel, mooie producten op de markt brengen en je bedrijf laten groeien met personeel. Of misschien is jouw bedrijf al zodanig gegroeid dat je leuke collega’s binnen jouw bedrijf hebt gehaald. Bent je daardoor meer bezig bent met alle zaken regelen rondom het hebben van personeel, dan dat je de volle persoonlijke aandacht kunt hebben voor jouw personeel?

Dan kunnen wij je daarbij helpen met ons pakket “Comfortabel ondernemen mét personeel” waarmee we volledige HR dienstverlening aanbieden.

Zo kunnen we je ondersteunen bij het inrichten en onderhouden van jouw personeelsbeleid, het voeren van de volledige personeelsadministratie, het verzorgen van de salarisadministratie en het adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw personeel.

Als je dit op orde hebt, hoef je minder tijd aan administratie te besteden, heb je een goed personeelsbeleid waardoor je personeel kan binden en behouden en hebt je zicht op de (financiële) risico’s wanneer je medewerkers in dienst hebt.

comfortabel ondernemen mét personeel

HR scan 

documenten

personeels
administratie

Inzicht in je aanpak van HR, van dossier tot persoonlijke ontwikkeling.

Complete set essentiële HR documenten. 

Een online tool en permanente support voor (salaris-)administratie en verlof-/verzuimregistratie.

advies

maatwerk

download info

Direct antwoord op al uw vragen.

Bedrijfsspecifieke aanpak voor documenten en cases.

support | salarisadministratie | groeien | ontzorgen | maatwerk